top of page

TRENINGSHELG MED PIA, Marthe og Heidi

Den 9-11. mars har du mulighet til å oppleve fantastiske Pia Seeberg på Gjøvik. Hun er kjent fra Det Nye ShapeUp, God Morgen Norge, og Treningspodden hun har sammen med Silje Thorstensen.

I tillegg til Pia vil Heidi Harriet som jobber til daglig som PT ansvarlig på innlandets beste treningssenter 360-grader på CC Gjøvik, holde en treningstime. Heidi synes det er gøy å prøve nye ting og utfordre seg selv og var blant annet med på vinnerlaget av Villmann 2017. Utover trening har Heidi jobbet med musikk i mange år. Hun er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet, adjunkt med tillegg fra Høgskolen i Hedmark, sanger og sangpedagog fra Complete Vocal Institute.

 

Under denne helga skal Heidi holde en danseklasse med fokus på danseglede, - Det blir enkelt og effektivt, og kanskje man til og med får testet noen gullhatter! "If you wanna be a star- act like one!

Helgen blir spekket med morsom trening, foredrag og mye deilig mat. NM vinner i Maraton Marthe Katrine Myhre kommer også for å dele hennes oppturer og nedturer, og tar dere med på en liten løpetur.

Pia vil være med oss hele helgen, gjennomføre treninger, foredrag og mingle med deg som deltaker. Her er det muligheter for å stille spørsmål, og lære mye både om trening, det mentale, og gode matvaner. 

Om Pia

Hun er utdannet personlig trener gjennom Akademiet for Personlig Trening, og har jobbet både fulltid og deltid som PT siden hun tok utdannelsen i 2009. Pia er også sertifisert mental trener gjennom RAW Trening, level 1 og 2, som du kan lese mer om her. Hun har en bachelorgrad i medieutvikling og journalistikk, og bruker i dag all denne ekspertisen i sitt daglige virke som fysisk og mental trener, frilansskribent, foredragsholder og blogger på Piaseeberg.no.

I tillegg deler hun mange gode treningstips via sin egen youtube kanal:  www.youtube.com/user/seebergpia

Hun er svært aktiv på sosiale medier;

Instagram: Pia Seeberg

Snapchat: Piapiapiapia

Se henne på God Morgen Norge i disse klippene:

http://www.tv2.no/v/1269294/

http://www.tv2.no/v/1275193/

Pia Seeberg

Tentativt Program

Pia Seeberg trening

Priser

Treningshelgpakken med overnatting inneholder:

Alle treningsøkter, og foredrag samt: to overnattinger, to frokoster, to luncher og to middager og inngang til Otium Spa hele helgen. 

Deler du rom koster alt dette kun 1495 kr per person per døgn, altså 2990 kr for hele helgen. 

Enkeltrom koster 3675 kr for hele helgen.

Ønsker du ikke overnatting og frokost, koster denne pakken 1990 kr for hele helgen. Dette er inkludert inngang til Otium Spa, og to middager og to luncher. 

Avbestilling inntil 72 timer før ankomst. Ellers blir halve prisen belastet.

Fasiliteter

bottom of page