HÅNDTERING AV PERSONOPPLYSNINGER

 1. Otium Spa håndterer dine personopplysninger i henhold til norsk Lov om behandling av personopplysninger, og ivaretar den personlige integriteten ved håndteringen av dine personopplysninger.

 2. Gjennom å bruke Otium spa nettside aksepterer du at Otium Spa aktivt samler inn, håndterer, lagrer og bruker, samt på annen måte behandler dine personopplysninger for at Strand Gjøvik AS og samarbeidsselskap, skal kunne tilby de produkter og tjenester som tilbys via Otium Spa sin nettside.

 3. For personer under 18 år kreves som utgangspunkt vergens samtykke for registrering og håndtering av personopplysninger. Gjennom å samtykke til disse vilkårene bekrefter du at du enten er over 18 år eller at din verge samtykker til at Otium Spa lagrer og håndterer dine personopplysninger i henhold til disse vilkårene. Otium Spa forbeholder seg retten til å få samtykket verifisert.

 4. Otium Spa har rett til å bruke dine personopplysninger for å sende ut informasjon om tilbud og produkter til deg. Ønsker du ikke å motta slik informasjon, ber vi deg kontakte kundeservice som du når enten gjennom å sende e-post til q.strand@choice.no eller ringe +47 61 13 20 00.

 5. Otium SPa kan engasjere underleverandører for å utføre en rekke funksjoner som f.eks. markedsføring og tekniske tjenester for nettsiden og app. Disse underleverandørene kan i visse tilfeller få tilgang til brukerens personopplysninger dersom det er nødvendig for å kunne utføre et oppdrag for Otium Spa. Otium Spa behandler alle personopplysninger med største forsiktighet og Otium Spa sine underleverandører får kun bruke personopplysningene for å utføre oppdrag for Otium Spa. Underleverandørene har ikke rett til lagre personopplysninger og har ikke rett til å bruke dem på noen annen måte enn for å utføre sitt oppdrag for Otium Spa.

 6. Brukeren samtykker i at personopplysningene om brukeren lagres og brukes på den måte og de formål som angis i punktene 8.1 – 8.4. 

 7. Brukeren samtykker til at personopplysninger om brukeren kan overflyttes til bedrifter og organisasjoner i, såvel som utenfor EU.

 8. Brukeren samtykker i at opplysninger/registreringsinformasjon brukes til å indentifisere brukeren med tanke på målgruppe i markedsføringsøyemed. Brukeren samtykker også i at slik informasjon kan utleveres til tredjemann i markedsføringsøyemed. En slik utlevering av informasjon kommer alltid til å være anonymisert.

 9. Brukeren har rett til, etter skriftlig søknad til Otium Spa, å få informasjon om hvilke personopplysninger som finnes registrert om brukeren. Eventuelle feilaktige personopplysninger kan brukeren be om å få rettet. Brukeren kan også søke om å få personopplysningene slettet. En slik søknad leveres til Kundeservice ved at du sender en e-post til q.strand@choice.no eller ved å kontakte kundeservice per telefon +47 61 13 20 00.

Kontakt


Booking og generelle henvendelser: 
Otiumspa@choice.no
+47 61 17 86 00

Send forespørsel her 

Spørsmål om gavekort? Les her.

her

ÅPNINGSTIDER

Sommer 2020 ( fra 29.6 grunnet service av boblebadene)

mandag-søndag kl 16-20

Behandling

mandag-lørdag 13-18

Adresse


Besøks- og postadresse:
Strandgata 15, 2815 Gjøvik, NORWAY


 

 

 

 

 

 

 

Personvernerklæring

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon