top of page

Om vårt spa

I hverdagen er det lett å glemme å sette av tid til seg selv. Av og til må man bare skjemme seg selv bort. På Otium Spa har du muligheten til virkelig å puste ut.

Kun to trapper opp fra Strandgaten har du muligheten til å boltre deg på Otium Spa & Workout. Otium Spa holder til i Quality Hotel Strand, Gjøvik i Gjøvik sentrum, kort vei fra jernbanestasjonen. 

Her kan du trene på moderne treningsapparater i vårt workout-rom før du benytter vårt svømmebasseng. Eller kanskje frister kaldkulpen?

Otium Spa kan tilby en egen spalounge, spashop, kurbad og eksklusive spa- og velværebehandlinger. Vi har en fantastisk bassengavdeling og delikate behandlingsrom, profesjonelt personale, work-out rom, badstuer, relax-avdeling, og spray-tan.

To boblebad, kaldkulp, finsk sauna, steam-badstue, blå lagune og tropedusj. I vår spashop kan du kjøpe det nyeste innen velvære- og hudpleieprodukter, samt forfriskninger. Det er 18 års aldersgrense og 16 år med følge av en voksen.

Treningsrommet ligger ved hotellets resepsjon og inneholder sykler, tredemølle og en rekke styrkeapparater. Hva med en god treningsøkt før du slapper av i spaet?

Kjærestepar.jpg
bottom of page