Om vårt spa

I hverdagen er det lett å glemme å sette av tid til seg selv. Av og til må man bare skjemme seg selv bort. På Otium Spa har du muligheten til virkelig å puste ut.

Kun to trapper opp fra Strandgaten har du muligheten til å boltre deg på Otium Spa & Workout. Otium Spa holder til i Quality Hotel Strand, Gjøvik i Gjøvik sentrum, kort vei fra jernbanestasjonen. 

Her kan du trene på moderne treningsapparater i vårt workout-rom før du benytter vårt svømmebasseng. Eller kanskje frister kaldkulpen?

Otium Spa kan tilby en egen spalounge, spashop, kurbad, Tyrkisk Hamam og eksklusive spa- og velværebehandlinger. Vi har en fantastisk bassengavdeling og delikate behandlingsrom, profesjonelt personale, work-out rom, badstuer, relax-avdeling, og spray-tan.

To boblebad, kaldkulp, finsk sauna, steam-badstue, blå lagune og tropedusj. I vår spashop kan du kjøpe det nyeste innen velvære- og hudpleieprodukter, samt forfriskninger. Det er 18 års aldersgrense alle dager bortsett fra søndager og i skoleferier.

Treningsrommet ligger ved hotellets resepsjon og inneholder sykler, tredemølle og en rekke styrkeapparater. Hva med en god treningsøkt før du slapper av i spaet?

Kjærestepar.jpg