top of page

Voya mama deluxe

Vi bruker VOYAs spesialutviklede produkter rike på omegaoljer som skal forebygge strekkmerker samt gi intens fukt og næring til hud og kropp. Denne behandlingen er dypt avslappende og her brukes de beste økologske

produkter fra VOYA med spesielle massasjeteknikker som skal lindre smerter i rygg og vonde ben.


Behandlingen inkluderer skrubb av kropp, massasje, innpakning av mage med spesialmaske samt deilig hodebunnmassasje og ansiktsbehandling. Det er fokus på maksimal komfort og omsorg i denne behandlingen. 

90 Min | 1795 kr

50 Min | 1495 kr (uten skrubb og dusj)

Massasje

Velg mellom aroma og klassisk. Vi velger ut oljer etter ditt behov. Badekåpe og tøfler er inkludert.

50 min  |  990 kr

Otium Signatur Massasje

Denne massasjen kombinerer flere forskjellige teknikker. På ryggen er det muskelmassasje, på leggene drenerende massasje. Vi bruker også noe trykkpunktsmassasje, i tillegg til at vi legger på varme steiner. Denne massasjen er avgiftende og sirkulasjonsøkende. Den passer for deg som ønsker en avslappende og beroligende massasje, som vil gi deg ny energi.

Badekåpe og tøfler er inkludert i prisen.

50 min  |  1490 kr

Varm steinmassasje

Massasjen er en variasjon på en klassisk massasje terapi. Varme steiner plasseres på relevante steder på kroppen. Denne type massasje er muskelavslappende, bidrar til å fjerne giftstoffer, øke blodsirkulasjonen, samt roe ned kropp og sinn.

Badekåpe og tøfler er inkludert i prisen.

50 min  |  1390 kr

Please reload

bottom of page